Vi er et udviklinghus der udvikler løsninger indenfor traditionel software, web og app løsninger, eller det hele i kombination.
Vi har vores egne dygtige programmører som har alle forudsætninger for at lave de rigtige løsninger nu og i fremtiden.

For at sikre at vi altid kan levere den bedste ydelse og det bedste produkt, har vi indgået et samarbejde med nogle dygtige udviklingshuse, men det er altid os selv der er projektleder og tester alt hvad vi udvikler.
På den måde sikrer vi, at vi altid kan levere det optimale produkt, til den rigtige pris og til den aftalte tid.

Vi stiller krav om at vores programmører hele tiden følger med i udviklingen og opdatrere deres viden og færdigheder, så vi hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling og dermed sikrer at vi laver løsninger der også fungere i fremtiden.

Herunder kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde.
Skræddersyet software til din virksomhed
Vi udvikler software som giver dig som kunde mere fleksibilitet og frihed til at fokusere på dit kerneområde og dermed også mere tid til at tjene penge.
Hvad enten det drejer sig om en udvidelse til jeres eksisterende systemer eller en udvidelse med et nyt system, så kan vores eksperter hjælpe.

Hvis er er opgaver eller processor i din virkosmhed som det vil give mening at gøre elektroniske, kan vi hjæloe med at få designet og udviklet løsningen.
I samarbejde med dig som kunde får vi udarbejdet krav og software design og herefter bliver løsningen udviklet så den passer præcis til dit brug.

Acema Software
Vi udvikler også vores egne software løsninger og pt. er vi i gang med to store projekter.
Det er en større løsning til transportbranchen, som har til formål at give et større overblik og en større fleksibilitet i hverdagen for vognmanden og chaufføren, bl.a. alt fra den daglige kørsel, elektroniske kørselsrapporter, lønafregning, flådestyring, skadestatistikker, brændstof forbrug, kilometerpris og meget mere.
Projektet er på vej i test og så snart vi er klar melder vi mere ud om systmet.
Måske har du allerede hørt om det eller måske er du bare nysgerrig om projektet er noget for dig, uanset er du meget velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil høre mere allerede nu.

Der er et større projekt i gang med software til bl.a. fodboldtrænere.
Projektet er i øjeblikket i design fasen, men allerede nu søger vi fodboldtrænere som ønsker at være til at teste systemet.
Er du interesseret så kontakt os gerne allerede nu.
Acema ApS
Lundager 71
5492 Vissenbjerg
CVR: 39809184
Bank: Sparekassen Sjælland-Fyn
+45 2220 2280


info@acema.dk
Seneste nyt: